Tuinschermen en tuinhekken

Decoratief en geluidswerend.

Wij bieden een uitgebreid gamma tuinhekken en tuinschermen in allerlei stijlen en vervaardigd met duurzaam hout. Ook bieden wij de mogelijkheid om schermen van betonplaat met houtstructuur te plaatsen. 

Tuinhekken zijn meestal laag, niet volledig dicht en decoratief. Er zijn uitgebreide mogelijkheden qua vorm, houtsoort en hoogte. Een tuinhek met rasterwerken gecombineerd met klimplanten geeft extra uitstraling aan uw tuin.

Tuinschermen worden meestal geplaatst met het oog op privacy. Zo kan u in alle rust genieten van een zonnige dag in uw tuin. Tuinschermen zijn hoger dan tuinhekken, kunnen volledig dicht of met rasterwerk, met verticale of horizontale planken en uit verschillende houtsoorten vervaardigd worden.

De tuinhekken en tuinschermen worden bij ons vervaardigd zodat de plaatsing en afwerking bij u thuis snel verloopt en slechts enkele uren in beslag neemt. Uiteraard nemen wij het bouwafval terug mee zodat uw tuin netjes achterblijft.

Onze tuinhekken en schermen worden volledig op maat gemaakt met of zonder bijpassende poort, in de gewenste materialen en vorm en tegen een scherpe prijs. 

Tuinhek

 

Tuinschermen, tuinhekken
en draadafsluitingen

Uit geïmpregneerd of hardhout