Een Houten tuinhuis nodig? 

Ideaal om al uw tuinbenodigdheden in op te bergen.

Een tuinhuis moet niet alleen praktisch zijn, het moet ook een meerwaarde zijn in uw tuin. Tuinhuizen zijn er in verschillende maten en vormen. Van een klein, eenvoudig tuinhuis tot tuinhuizen met ruimte om brandhout te stockeren en tuinhuizen met aanpalend terras.

Wij vervaardigen tuinhuizen in verschillende houtsoorten, van klassieke tot moderne stijl, met zadeldak of plat dak, volledig naar uw smaak. Omdat de tuinhuizen volledig op maat gemaakt worden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Samen met u werken wij een ontwerp uit en geven u advies over de materiaalkeuze. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp gaan wij over tot de vervaardiging. De meeste onderdelen worden bij ons vervaardigd zodat de plaatsing en afwerking van uw tuinhuis bij u thuis snel verloopt en slechts een aantal uren in beslag neemt. Uiteraard nemen wij het bouwafval terug mee zodat uw tuin netjes achterblijft.

Standaard gebruiken wij staalprofiel platen als dakbedekking. Anti-condens staalprofiel platen, geïsoleerde staalprofiel platen, lichstraten, PVC, e.a. zijn ook mogelijk.

Houten tuinhuis met oversteek

 

Tuinhuizen in alle stijlen

Wij maken ze volledig op maat